Ubberud Skole: Luna og Lone

Præsentation af Luna og Lonelone-og-luna-2-red-str

Luna er en golden retriever, som er født i sommeren 2013 – og kom til at bo hos mig 8 uger gammel. Fra første dag har hun været glad, harmonisk og tryg – med et roligt sind.

Hun er nu ved at ha` krudtet af – men er stadig en meget glad hund. Hun adlyder fint, søger min nærhed – og jeg er helt sikker på, at hun også nyder vores hverdag med alt, hvad et godt samspil og en sjælden symbiose bringer med sig.

Det bedste i verden er at blive kløet på maven – en badetur  eller spil med bolden. En dejlig lang travetur er lige sagen og hvis der bliver disket op med lækker mad – så er Luna altid på pletten.

Efter en aktiv dag – beder Luna selv om at komme i seng – og falder bedst i søvn med et elsket tøjdyr.

Jeg er pensioneret – men et aktivt menneske med mange interesser. Børn har altid været en stor del af mit liv – så derfor har jeg stor glæde af mit frivillige virke på Ubberud Skole. To til tre gange om ugen har jeg valgt at deltage som “senior i skolen” – dette foregår i musik og billedkunst på de små årgange.

Luna`s bedste venner – er mine syv børnebørn – så jeg føler mig helt tryg ved det kommende samarbejde med eleverne, deres forældre – og  ikke mindst med Astrid og Elin – der som læsevejleder og tilknyttet biblioteket har vist deres store støtte og positive opbakning omkring aktiviteten.

Vi glæder os til at hilse på jer alle!

De bedste hilsner fra Lone

– Vov og potedask fra Luna

 

Læseteamet er tilknyttet Ubberud Skole. Kender du et barn, som vil have glæde af at læse med Luna er du velkommen til at kontakte os.