Sponsorer

En stor tak til vores sponsorer

Alle børn med læseudfordringer eller savner læseglæde, skal have mulighed for at få hjælp af en læsehund. Det er vores vision.

Vi er en forening, der vokser, vi certificerer flere og flere læsehunde og når ud på flere biblioteker og skoler. Det betyder også flere udgifter til bl.a. certificering af nye læseteams, trykte materialer og administration.

Derfor vil vi gerne sende en stor tak til vores sponsorer, der gør det muligt at hjælpe børn med at bliver endnu bedre læsere.

Fonden DBK

Fonden DBK uddeler årligt penge til initiativer, der øger læselysten i Danmark. Vi har i 2021 modtaget kr. 30.000 til at certificere nye læseteams i 2022, som betyder at vi kan tilbyde certificering af 80 nye læseteams mod en mindre egenbetaling end ellers.

Fonden DBK er en erhvervsdrivende fond etableret i 1894 med det formål at udvikle og effektivisere samhandlen i den danske bogbranche. Fonden uddeler årligt penge til initiativer, der øger læselyst i Danmark.

Else og Erik Jørgensens Familiefond

Vi har i 2021 modtaget kr. 35.000 fra Else og Erik Jørgensens Familiefond. Pengene skal bruges på materialer til vores skønne læseteams samt synliggørelse af vores forening, så vi har mulighed for at hjælpe endnu flere børn i Danmark.

OK

Vi har indgik i 2020 en sponsoraftale med OK. Du kan oprette dig som OK Benzinkort kunde og vælge ”Læsehunde” som støttemodtager. Herefter betaler OK Benzin en procentdel, af det du handler benzin for. Aftalen gælder også for mobil- og el-aftaler.

2nd Paw

Doner din hunds aflagte sager eller shop nyt (brugt) hundeudstyr hos 2nd Paw.

Når du køber hundeting hos 2nd PAW går noget af overskuddet til Foreningen Læsehunde. 2nd Paw er en non-profit genbrugsbutik til hunde drevet af 100% frivillig arbejdskraft ligesom Læsehundene.

Hvis du har lyst til at støtte Læsehunde med et beløb, så er du altid velkommen til at donere et valgfrit beløb til MobilePay 29420 (angiv Læsehunde i tekstfeltet). Du kan også støtte med et fast beløb via Fonden for Socialt Ansvar.