Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne, afd. Skjern og Borris Skole: Balder & Hanne

Jeg hedder Balder og er en glad, brun labrador på 4 år. Min ”mor” hedder Hanne og vi bor i en lille by, der hedder Borris.
Jeg er rolig og lydig og gør (næsten) altid, hvad min mor siger. Jeg er også kærlig og elsker at blive nusset på maven og kløet bag ørerne. Min livret er kogt kylling og rå gulerødder og mit yndlingslegetøj er en tøjand, som jeg viser alle, der kommer på besøg. Jeg går til træning i lydighed og somme tider er vi også til konkurrencer. Jeg er rigtig glad for børn, og om morgenen besøger vi tit SFO’en på skolen, hvor jeg er inde og blive nusset og snakket med. Om formiddagen ”arbejder” jeg med at passe hus, mens min mor arbejder.
Hun arbejder som lærer og læsevejleder på skolen i Borris. Hun er sød, rar og kærlig og sammen går vi mange ture. Min mor er glad for børn og vi kan begge to godt lide, når min mors 4 børnebørn kommer på besøg eller vi besøger dem (bare de små ikke stikker fingrene i mine næsebor, for så går jeg). Ellers kan min mor lide at være ude, arbejde i haven og gå lange ture. Jeg håber, vi ses ☺

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Balder,
er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde