Skanderborg Bibliotek: Cosmo, Nilas & Elisabeth

Cosmo er en dejlig 9-årig sort labrador, som er trænet til jagt og lydighed, og er en meget rolig og glad familiehund. Han elsker at gå lange ture og svømme i søen, og lege med bolde, og han er meget interesseret i, hvad der sker omkring ham. Cosmo har i 4 år været besøgshund på et plejecenter, og har beriget beboerne med mange dejlige oplevelser. Cosmo er meget børneglad og han følger vores børnebørn og er vant til at være sammen med mange mennesker.

Cosmo nyder at få læst højt af et barn og glæder sig til at få serveret dejlige guffer, mens der læses.

 

Nilas er en rigtig glad, opmærksom unghund med meget charme. Han er af racen Petit Basset Griffon Vendeen, og i kategorien Jagthund (støver). Nilas har en rigtig god næse, er meget glad for leg med bolde og bamser, tager gerne lange og oplevelsesrige gåture i skoven og ved søen, og er meget børneglad og interesseret i, hvad der sker omkring ham. Han giver gerne udtryk for – på sit eget forunderlige sprog – hvad han lige har lyst til.

Nilas vil nyde at få læst højt af et barn, og glæder sig til at blive nusset og få serveret dejlige guffer, mens der læses.

 

Jeg, Elisabeth, er pensioneret, uddannet bogholder, og har tidligere været korrekturlæser. Jeg har været tæt på børn, og især børn med udfordringer hele livet, så jeg føler mig godt klædt på til at modtage et barn til læsning, og vil yde jeres barn al den tryghed, barnet behøver.

 

Potehilsen

Elisabeth, Cosmo og Nilas

Kender du et barn som har lyst til at læse højt for Cosmo eller Nilas, er du velkommen til at kontakte os.