Sindal Bibliotek: Candy og Heidi

Hej jeg hedder Candy.

Jeg er en dværgpuddel og blev født i 2013 i Tyskland, og kom året efter til Danmark til min nye ejer, Heidi.

Jeg er en sød og rolig hund, som elsker at lære nye mennesker at kende. Jeg er glad og tillidsfuld og elsker børn, og det bedste jeg ved, er at sidde på dit skød og blive kælet. Hvis du stopper, puffer jeg sikkert til dig med min pote for at få dig til at fortsætte. Så pas på hvis du bærer briller 😉

Jeg elsker at gå lange ture, og de andre hunde driller mig, fordi jeg ikke forstår at lege med bold. Jeg kan bare ikke finde ud af det.

Jeg hedder Heidi, og er Candys ejer. Jeg er uddannet pædagog, og har altid elsket at arbejde med børn. Jeg har blandt andet arbejdet som hjælpelærer på Sindal skole og i SFO, børnehave, og en kort periode som dagplejemor. I dag er jeg førtidspensionist.

Jeg har selv en datter på 11 år, som elsker hunde og børn lige så meget som mig.

Candy og jeg er helt nye som læseteam, og vi glæder os meget til at lære en masse søde børn at kende.

 

Kender du et barn som har lyst til at læse sammen med Candy, er du velkommen til at kontakte os.