Rudersdal Bibliotekerne: Iris og Natasha

Jeg hedder Natasha og er uddannet i erhvervsøkonomi og filosofi på Copenhagen Business School. Jeg bor i Humlebæk med Læsehunden Iris, min mand Alex og vores lille søn Xander, som jeg går hjemme med.

Smukke Iris er en dejlig hund af racen med det lange navn Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Navnet forkortes dog heldigvis i daglig tale til ”toller”. Tolleren er den mindste af retrieverracerne, og Iris er da også en lille pige på omkring 18 kilo. De fleste synes, at hun ser rigtig nuttet ud, og hun er også en meget kærlig og nysgerrig pige, som elsker at være en del af det hele og få klap og kæl.

En toller er en meget intelligent jagthunderace, som er glad for udfordringer, og Iris er ingen undtagelse. Hun elsker at lære nye tricks og deltage i aktiviteter, såsom at apportere eller søge spor. Samtidig er Iris en utroligt harmonisk og rolig hund, der elsker at blive nusset på maven og være oppe i skødet. Hun er også et madøre uden lige, så har man et par godbidder i lommen, kan man blive vældigt populær og få hende til at lave sjove tricks og hente ting for en.

Iris elsker alle, både børn, voksne og andre hunde, og hun ved ikke noget bedre end at ligge og lytte til gode historier.

 

 

Kender du et barn som har lyst til at læse sammen med Iris, er du velkommen til at kontakte os.