Pippi – verdens stærkeste…. Hund!

Dagens smil! ❤️❤️❤️
Som frivillig forening er vi drevet af at gøre en forskel – Derfor luner det ubeskriveligt meget når vi modtager tilbagemeldinger fra børn og forældre. Læs med her hvad Sofies mor skriver

Pippi – verdens stærkeste …..hund!

Pippi er en lille blød Cavalier. Når jeg skriver at Pippi er verdens stærkeste hund. Er det fordi Pippi kan noget helt specielt, som ikke er lykkedes særlig godt for de tobenede, som ellers har gjort en stor indsats.

Pippi har hjulpet min datter Sofie på 11 år, til igen at komme på besøg på sin skole. Sofie er en dejlig pige med autisme og en dum “følgesvend” der hedder angst. Angsten følger hende i alt hvad hun gør og har været skyld i at hun ikke havde sat sine ben på skolen i meget lang tid. Men så kom Pippi og Pippi’s søde hundemor på banen.
Det var svært for Sofie at komme ind på skolen for at møde Pippi. Men fra første øjeblik hun ser Pippi, ses det tydeligt at Pippis ro smitter af på Sofie og hun slapper fuldstændigt af. For første gang i meget lang tid bliver det en ren succes oplevelse at være på skolen.
Sofie kommer nu glædeligt på skolen hver eneste tirsdag for at møde den kære lille Pippi, og pludselig er hun også begyndt at interessere sig for at læse.. “jo, for Pippi skal jo høre historier”.

Vi er så taknemmelige for at der findes hunde og ejere som Pippi og Jette, der giver af deres tid og omsorg – en læsehund, er så meget mere end en hund man læser for. Vi oplever at mødet med læsehunden giver fokus på noget andet end det der er svært, det giver smil på læben, mere selvtillid og ny motivation.

Paws up! 😘😍