Østerbro Bibliotek: Charlie og Ditte

Smukke Charlie er en skøn blanding af Bichon Frisé, Bichon Havanais og Shih tzu.

Han er 4 år gammel og elsker at være sammen med mennesker. Han kan bedst lide at være med hvor tingene sker, og han er sikker på, at alle vil nusse ham.
Charlie voksede op på landet med sin mor og far og 4 søskende, en masse gæs, katte og en hest. Nu bor han på Østerbro, hvor han har fået rigtig mange hundevenner, som han tit mødes og leger med i parken.
Han er en meget mild hund, altid positiv og interesseret i at lære nyt. Racerne har gennem tiden været brugt bla. i cirkus fordi de er så kloge og lærenemme. Charlie kan også mange kunstner, bla. high five, give kys, tage sokker af og rulle rundt. Men hans store glansnummer er, at han kan nyse på kommando!

Charlie bor sammen med mig Ditte. Jeg er 34 år og er kæreste med Mikael. Jeg er uddannet pædagog, og har i flere år arbejdet med udsatte unge og familier. Jeg har selv oplevet hvor stor effekt det har på mennesker, at have med dyr at gøre, og jeg tror det er meget vigtigt, at opleve den nærhed og omsorg et dyr kan give. Og i en læsesammenhæng er det helt genialt, for hunden vil aldrig dømme, og det gør barnet tryg og flytter fokus fra selve læsningen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde en masse skønne børn og deres forældre😊 Vi ses!

Kender du et barn, som har lyst til at læse højt for Charlie, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde