Aarhus Bibliotekerne, afd. Lystrup: Amy & Anette

Jeg hedder Amy og er en Cavalier King Charles Spaniel på 10 år. Det lyder af mange år, men det ville du ikke tro, hvis du så mig lege med mit kødben, fange rejer i vandet ved stranden eller tømme min madskål… for jeg er super hurtig! Og så nyder jeg at blive nusset og få hundegodbidder.

Jeg har fået en ny hobby som læsehund på Lystrup biblioteket ved Århus. Jeg elsker at snuse rundt mellem alle de spændende bøger med sjove historier og flotte billeder for at finde en god bog til dig. Og vil du gerne læse den højt for mig, så bliver jeg rigtig glad. Jeg kan godt lide at få læst godehistorier – dog er jeg lidt gammel, så du bliver nødt til at læse højt og tydeligt for mig, så jeg kan høre det med mine lange, bløde ører.

Min mor, Anette, arbejder deltid på kontor, og nogle gange er jeg heldig og få lov til at komme med på hendes arbejde. Så snorker jeg så højt, at hun næsten ikke kan arbejde… hihi. Anette har arbejdet en masse med børn tidligere som både au-pair, børnepasser og sportsinstruktør, før at hun blev ”kontornusser”. I fritiden går vi en masse ture i skovene, over markerne og ved stranden sammen med min søster, Bella, som er samme race som mig – bare sort.

Min mor og jeg glæder os til at møde dig på Lystrup Bibliotek.

Mange hilsner
Amy og Anette

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Amy, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde