Slagelse Biblioteker, afd. Slagelse: Luna, Maggie & Ea

Luna er en glad cocker, hun har været med mig på arbejde siden hun var 11 uger, så hun er vant til børn og elsker at blive kælet. Luna kan godt være lidt overglad og livlig lige når I mødes, men så falder hun til ro igen, når du har hilst på hende.

Maggie er en glad og kærlig FT Cocker. Hun kan godt lide at blive nusset og lære nye trick. Hun kan godt være meget livlig, lige når I mødes, men så falder hun til ro igen. Jeg træner Nose Work med Maggie, her skal hun søge efter en bestemt duft, og fortælle mig, hvor den er. Vi går også til hundetræning, hvor hun lære nye øvelser.

Maggie er i øvrigt Lunas lillesøster:-)

Jeg hedder Ea og har arbejdet med børn og familier i 27 år. I øjeblikket er jeg på en skole, hvor jeg har Luna og Maggie med nogle gange.

Vi glæder os til at læse sammen med dig!

Mange hilsner

Ea, Luna og Maggie

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Luna eller Maggie, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde