Frederikshavn; Bangsbostrand Skole: Læsehundene Ludo og Schiva

Ludo og Schiva er en han- og en hunhund af racen Schipperke. De er født i 2013 og 2011. Begge hunde er meget livlige, kontaktsøgende og tillidsfulde, De kan lide at blive klappet, de er sociale med andre dyr. Samtidig er de også meget lydige. Jeg har lært hundene nogle tricks, som sit, at sidde pænt (på to ben) dreje rundt, dæk, pote, anden pote, high five og bliv.

Jeg synes, det er dejligt at arbejde med hunde og børn, derfor er jeg en del af Foreningen Læsehunde. Jeg holder af læsesituationen med børn, og jeg har oplevet, at barn og hund gør noget godt for hinanden.

I min fritid træner jeg meget med Ludo og Schiva. Vi går til hundefitness og rally. Jeg vandrer også, læser bøger og er besøgsven på et plejehjem.

Ludo og Schiva & Ann Christina

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Ludo og Schiva, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde