Ørbæk; 4kløverskolen og Nyborg Bibliotek: Anakin, Aisha & Maya

Anakin og Aisha er Berner Senner. Det er en race fra de Schweiziske alper, der både vogter kvæg, trækker tunge vogne og træstammer, passer på sine mennesker og er den bedste ven i verden.

Jeg hedder Maya, er uddannet pædagog, hvor jeg bl.a. har arbejdet i indskolingen på Ørbæk skole, med børn og unge med særlige behov, i naturbørnehave, og i ungdomsklub. Jeg er også hundeadfærdsinstruktør. Jeg har min egen træningsbane hjemme, hvor jeg træner hunde og hygger mig med mine hunde. Jeg har altid nydt arbejdet med børn, unge og dyr, og har både trænet heste, katte, høns og kaniner.

Mange hilsner

Maya og Anakin og Aisha

Kender du et barn, som har lyst til at læse højt for Anakin eller Aisha, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde