Middelfart; Biblioteket på Kulturøen: Læsehunden Ollie

Ollie er en Doodle Doodle tæve, født i 2019. Hun er kontaktsøgende, tillidsfuld, social med andre dyr og kan lide klap. Ollie kan mange sjove tricks, f.eks. nyse på kommando, slukke lyset, vælge en bog, finde snacks, gå zikzak mellem benene og spille død hvis man “skyder” med fingeren. Hun er næsten  altid med på båden, i byen, på besøg eller i stalden. 

Jeg har valgt at melde mig som frivillig fordi jeg synes det er vigtigt at børn finder glæden ved at læse. Det åbner så mange døre for dem, uanset hvad de har lyst til at bruge deres liv på i fremtiden.

Jeg har lyst til at bidrage med noget i hverdagen og synes at læsning er en fantastisk vigtig sag. Jeg kan selv huske, hvor ubehageligt det kan være ikke at være god til at læse op i skolen, så derfor kan jeg nemt se at Læsehunde-konceptet er fantastisk. Desuden er jeg den heldige ejer af en super fantastisk hund, så derfor var der ikke langt fra tanke til handling.

Jeg elsker at gå ture i naturen med Ollie, og jeg bruger alle muligheder for at træne med hende. Vi har en båd, som vi sejler ture i når vi har tid.

Ollie & Mette

 

 

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Ollie, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde