Kolding Bibliotek: Læsehunden Rosa og Anne-Mette

Hej,
Jeg hedder Rosa og er en sort labrador på 4 år. Det bedste jeg ved er at blive nusset af søde mennesker og allerhelst af børn. Jeg elsker børn og bor selv med 3 af slagsen, samt min mor Anne-Mette og min hundesøster Tilde, som er en brun labrador på 3 år. Vi bor i et dejligt rækkehus og har tit huset fuld af børn og det elsker jeg, for så er der så mange til at nusse mig og Tilde.

Min mor siger, at jeg er den mest rolige, godmodige og harmoniske, men åbenbart også til tider den mest dovne hund hun kender og derfor mener hun, at jeg vil være den perfekte læsehund. Skal jeg selv sige det, så lyder det også ret godt i mine ører – bare at ligge, blive nusset, spise en godbid eller to og få læst historie af et skønt læsebarn – det er lige mig.

Min mor Anne-Mette er også ret vant til børn, da hun jo selv er mor til 3 børn på 5, 8 og 11 år, hun arbejder som lærer og er endda ordblind. Derfor kender hun til alle de svære udfordringer der kan følge med ved læsevanskeligheder, men hun klarer det nu meget godt. Jeg skulle hilse fra mor og sige, at vi begge to glæder os helt enormt til at møde nogle fantastiske læsebørn og få en masse super oplevelser på Kolding bibliotek.

Kærlig hilsen læsehunden Rosa og Anne-Mette

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Rosa, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde