Kalundborg Bibliotekerne, afd. Gørlev: Shadow og Pippa & Benedicte

Pippa er en 2 1/2 år FT Springer Spaniel, hun er født på vores barnebarn Philips fødselsdag, derfor fik hun navnet Philipa ( forkortet til Pippa).Pippa er trænet til jagthund, som hun er dygtig til, men hun har jo tid til mere.Hun er en skøn familiehund og dejlig hengiven, rolig og elsker at være sammen/tæt med os. Vi glæder os til at få læst op af skønne børn.
Shadow er FT labrador Retriever, på 7 år, og hun er rigtig dygtig til at gå på jagt sammen med mig.
Men der er jo kun jagt 3-4 mdr om året, så hun har tid tilovers. Hun elsker at være i kontakt med mennesker og ved ikke noget bedre, end når børnene lægger sig ind til hende. 
Shadow glæder sig til at være sammen med og få læst historier af børn.

Jeg hedder Benedicte og har Pippa og Shadow. Jeg har altid været glad for dyr.
Jeg bruger mine hunde på jagt, til træning og træner andre med deres hunde.

Jeg glæder mig til at komme i gang.

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Shadow eller Pippa, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde