Herning, Vestervangskolen, afd. polsk skole: Læsehunden Nala

Nala er en tysk shepherd blanding, født i Marts 2020. Hun er legende, kærlig og nærværende mellem-størrelse hund. Hun er kontaktsøgende, elsker børn og byder på masser af kys, kæl og kram. Hun elsker at gå tur og lave tricks som high-five, spille død og kan hjælpe med at vælge den rigtig bog frem.

Jeg synes at læsehunde gør en vigtig forskel for børn med læseudfordringer. Jeg kan se, det har en stor betydning for alle børn, og specielt dem som er ordblinde (lige som mig selv), tosprogede eller bare har behov for ekstra støtte. Læsehunde fremmer trivsel og motiverer børn, derfor vil jeg valgt at Nala og jeg skal støtte op om børns læsning.

I fritiden elsker Nala og jeg at gå lange ture sammen ud i naturen og lege fange leg.

Nala & Agata

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Nala, er du velkommen til kontakte Foreningen LæsehundeLæsetilbuddet gælder kun for børn på Vestervangskolen.