Hasle, Svartingedal Skole: Læsehunden Aika

Aika er en Berner Sennen fra 2019. Hun er en kontaktsøgende og tillidsfuld hund, der kan lide klap. Aika har lært at gi’ en high five, sit, dæk og at gi’ pote.

Jeg har valgt at melde Aika og mig som læsehunde-team, da jeg ser det som en stærk tilføjelse til skolen, jeg arbejder på. Jeg har igennem flere forskellige læseundervisnings-metoder set hvad ro og små grupper kan gøre, så hvad ville være mere perfekt end at tilbyde et forløb med en læsehund, til at hjælpe de børn der har mest brug for det. Aika har desuden et meget roligt temperament og er glad for børn.

I fritiden interesserer jeg mig for gørdetselv-arbejde og landevejscykling.

Aika & Kennet

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Aika, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde. (Læsetilbuddet gælder kun for børn på Svartingedal Skole)