Frederikssund Bibliotek, afd. Jægerspris: Læsehunden Mille

Mille er en fransk bulldog fra 2015. Hun er kontaktsøgende, tillidsfuld og meget glad for at møde nye mennesker. Mille har lært kommandoen “sit” (sid stille) og “vente” (vente på at få lov til at tage sin godbid). 

Jeg ønsker at gøre en forskel for børn, der kæmper med læsning, fordi læsning er basis for al anden læring. Det er derfor ekstremt vigtigt at give alle børn de bedste muligheder for at lykkes med det. Derfor giver det rigtig god mening, at Mille og jeg har engageret os i Foreningen Læsehunde.

I min fritid kan jeg lide at læse skønlitteratur og gøre brug af kulturlivet. Jeg er også glødende fan af superligaholdet FC Nordsjælland.

Mille & Ditte

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Mille, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde