Frederiksberg Bibliotek: Luie & Emma

Luie er en 12 årig dansk/ svensk gårdhund. Når Luie er indenfor er han blid som et lam- elsker at putte og at blive kælet for. Udenfor overtager gårdhunden i ham- hvor han trods sin alder, elsker at gå på opdagelse, grave huller og lege med pinde.

Til hverdag bor Luie i en lejlighed på Frederiksberg med ejeren Emma. Luie og jeg har gået til hundetræning sammen i mange år og Luie har for et år siden også været tilmeldt et agilityhold. Luie har et tålmodigt og kærligt sind og trives bedst i rolige omgivelser.

Jeg hedder Emma og er 28 år. Jeg er skolelærer og har i ny og næ Luie med som trofast følgesvend på min arbejdsplads. Som person er jeg nærværende, sjov og omsorgsfuld ☺   

Luie og jeg søger nye eventyr sammen og vi glæder os til at læse med dig!


Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Luie, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde