Fredericia Bibliotek og Frederiksodde Skole: Pippi & Jette

“Hej jeg hedder Pippi, – ligesom Pippi Langstrømpe, som du måske kender .

Jeg er født den 6 juni 2015. Jeg er en lille blød cavalier på 7.5 kg  Jeg er vist ikke lige så stærk som den rigtige Pippi, men pyt. Jeg elsker i hvert fald at lege og finde ting ligesom hun gør :D, Næsten hver dag løber og leger jeg ved stranden, så finder jeg krabber, skaller, pinde og alt muligt andet sjovt, som jeg kan snuse op. Jeg får tit lov at kravle rundt på de store sten dernede. Jeg er rigtig god til at balancere, og jeg er god til at lede efter min mad, som min menneskemor gemmer til mig.

Hold lige fast nu…!…..Hahaha…. jeg kan godt lide gulerødder 😉 Kan du også lide gulerødder? Min mor siger, det giver sunde tænder.
Jeg elsker også, når nogen gider nusse mig… meget altså! … og se mig dybt i øjnene … OG fortælle mig hvor dygtig jeg er.

Jeg må jo ikke gå gennem byen alene, så når vi skal læse sammen, har jeg altså min mor, Jette, med. Ja, faktisk slæber jeg hende med overalt. Hun har også 4 menneskebørn, men de bor ikke hjemme mere.

Jeg glæder mig meget til at høre dine historier.

Se lige mine lange ører – de må da kunne lytte meget ik’? 😉 – Min mor glæder sig også rigtig meget til at møde dig. Så hygger vi os sammen alle tre ”

Mange hilsner

Jette og Pippi

Kender du et barn som har lyst til at læse højt for Pippi, er du velkommen til at kontakte os.