Fredericia Bibliotek og Pjedsted Skole: Arnold & Rikke

Jeg hedder Arnold Schwarzenegger – men i dagligdagen kalder min familie mig for Arnold. Jeg er 2.5 år gammel og elsker lange gåture – allerhelst ved stranden, så jeg kan pjaske i vandet. Jeg kan rigtig godt lide at blive nusset og kløet……. og spise hunde-guf.

Selv om jeg er en stor hund, kan jeg næsten ikke være i min krop, når der kommer nogle søde mennesker og kæler med mig. Så jeg vil elske at møde dig på Fredericia Bibliotek, hvor min mor Rikke og jeg er et læseteam. Jeg har de blødeste ører, som er gode til at lytte, når du skal læse for mig. Pssssttttt……. det er mig Arnold med det lilla tørklæde.

Min mor Rikke er sygeplejerske og alternativ behandler. Her hjælper jeg mor med at arbejde i klinikken. Når vi har fri spiller mor golf og jeg hjælper gerne med at finde alle de bolde hun nu smider væk. Min næse er nemlig super god til at finde ting. Ind imellem tager vi også på vandreture og sover i shelter.  

Vi glæder os til at læse sammen med dig.

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Arnold, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde