Fredensborg Bibliotekerne: Shila & Kirstine/Marianne

Shila er en stor, glad og imødekommende bamse. Hun er født i januar 2017, så hun er en ung hund. Shila er af racen Newfoundlænder, hendes fulde navn er: Newettas Soulsister In Black and White, det er bare et meget langt navn, så til hverdag hedder hun bare Shila.

Shila er en sød hund, og meget rolig af sind. Til hverdag bor Shila sammen med sin familie og 2 andre hunde. Shila elsker at gå ture, og elsker vand; en Newfoundlænder er nemlig en vandhund, og racen blev tidligere brugt som vandredningshunde for kystfiskerne i SØ-Canada. Shila kan godt se lidt skræmmende ud, fordi hun er så stor, men i virkeligheden er hun bare en kæmpe krammebamse. Hun elsker at give kys og kram, og er en meget kærlig hund.

Jeg hedder Marianne, og læser sammen med Shila. Jeg er 52 år, og arbejder med medicinsk udstyr, når jeg er på arbejde. I min fritid er jeg bla. sammen med Shila, vores andre dyr og så elsker jeg, ligesom Shila, vand og at sejle. Min datter Kirstine er også i læseteam med Shila.

Shila og jeg glæder os meget til at læse med dig.

Jeg hedder Kirstine, og læser sammen med Shila. Jeg er 19 år, og går på gymnasiet. I min fritid er jeg bla. sammen med Shila og vores andre hunde.Shila og jeg glæder os meget til at læse med dig.

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Shila, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde