For biblioteker og skoler

Læsehunde samarbejder landet over med biblioteker, skoler og frivilligcentre. Du kan se oversigten over aktuelle læseteams og samarbejdspartnere her.

Læsediplom

Når læsebørnene afslutter et læseforløb modtager de et læsediplom, hvor der kan indsættes et billede af barnet og læsehunden. Diplomet kan downloades som WORD-fil her:

Nogle læsebørn har behov for 2 læseforløb og til det formål er lavet et “fortsætter” læsediplom, hvor der også kan indsættes et billede af barnet og læsehunden. Diplomet kan downloades som WORD-fil her:

Plakater

Vi hjælpe gerne med at fremsende billeder og tekst, hvis i skal annoncere for aktivititen. Til at annoncere for aktiviteten tilbyder vi følgende plakater, som kan downloades her:

Ønsker I en læsehund?

Når et nyt læseteam certificeres, tilknyttes det et lokalt bibliotek, skole eller frivilligcenter efter ønske og lokalt behov.

Det er også muligt at efterlyse og rekruttere nye læseteams til netop jeres område. Er I interesserede i at få en læsehund tilknyttet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Når vi har lavet et match mellem et frivilligt læseteam (hund og ejer) og en skole/bibliotek mødes I med læseteamet og gennemgår vores oplæg til en samarbejdsaftale. Aftalen kan downloades her.

Når et barn starter i et læseforløb, skal der indhentes en fototilladelse, hvor forældrene tilkendegiver hvad billeder af barnet og læsehunden må anvendes til. Tilladelsen kan downloades her.