For biblioteker og skoler

Foreningen Læsehunde samarbejder med 67 biblioteker og 29 skoler og 2 frivilligcentre. Du kan se oversigten over aktuelle læseteams og samarbejdspartnere her.

Brochurer

Brochurer og materialer

Nu findes der en generisk brochure om læsehunde, som kan bruges på tværs af alle skoler, biblioteker osv. Gennemse brochuren her og kontakt os gerne, hvis i mangler brochurer hos jer.

Når læsebørnene afslutter et læseforløb modtager de et læsediplom med billede af dem og læsehunden. Du kan downloade læsediplomet her.

Har i brug for hjælp eller materialer til udarbejdelse af plakater, bogmærker, læsediplomer eller lignende, er i velkommen til at kontakte os.

Ligeledes hjælper vi gerne med at fremsende billeder og tekst, hvis i skal annoncere for aktivititen.

Ønsker I en læsehund?

Når et nyt læseteam certificeres, tilknyttes det et lokalt bibliotek, skole eller frivilligcenter efter ønske og lokalt behov.

Læsediplom

Det er også muligt at efterlyse og rekruttere nye læseteams til netop jeres område. Er I interesserede i at få en læsehund tilknyttet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Når vi har lavet et match mellem et frivilligt læseteam (hund og ejer) og en skole/bibliotek mødes I med læseteamet og gennemgår vores oplæg til en samarbejdsaftale. Aftalen kan downloades her.