For biblioteker og skoler

Foreningen Læsehunde samarbejder med 67 biblioteker og 29 skoler og 2 frivilligcentre. Du kan se oversigten over aktuelle læseteams og samarbejdspartnere her.

Brochurer

Vi tilbyde en brochure om læsehunde, som kan bruges på tværs af alle skoler, biblioteker osv. Gennemse brochuren her og kontakt os gerne, hvis i mangler brochurer hos jer:

Læsediplom

Når læsebørnene afslutter et læseforløb modtager de et læsediplom, hvor der kan indsættes et billede af barnet og læsehunden. Diplomet kan downloades som WORD-fil her:

Plakater

Vi hjælpe gerne med at fremsende billeder og tekst, hvis i skal annoncere for aktivititen. Til at annoncere for aktiviteten tilbyder vi følgende plakater, som kan downloades her:

Ønsker I en læsehund?

Når et nyt læseteam certificeres, tilknyttes det et lokalt bibliotek, skole eller frivilligcenter efter ønske og lokalt behov.

Det er også muligt at efterlyse og rekruttere nye læseteams til netop jeres område. Er I interesserede i at få en læsehund tilknyttet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Når vi har lavet et match mellem et frivilligt læseteam (hund og ejer) og en skole/bibliotek mødes I med læseteamet og gennemgår vores oplæg til en samarbejdsaftale. Aftalen kan downloades her.