Flauenskjold Skole: Læsehunden Sascha

Min hund Sascha er en labrador retriever fra 2011. Den er rolig og godmodig, og den elsker at blive kælet og klappet for – og så gør den næsten hvad som helst for en godbid. Du kan f.eks. få en high-five, en dans, et vov eller en pote for en hundekiks. 

Jeg har valgt at melde mig ind i foreningen Læsehunde, fordi jeg håber, at jeg kan være med til at skabe læselyst og læseglæde blandt børn. Mit hjerte har altid banket for at lære børn at læse, men for nogle børn er læsningen “en hård nød at knække” og det kan være forbundet med nederlag. En læsehund kan være med til at skabe ro og tryghed omkring et svært projekt – den er ligeglad med fejl.

Min fritid bruger jeg meget sammen med min familie. Derudover er der gåture med hunden, lidt løb, læsning af en god bog og bagning af skønne kager. Vi går ture og deltager ind i mellem på jagter.

Sascha og Dorthe


Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Sascha, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde

(Læsetilbuddet gælder kun for børn på Flauenskjold Skole)