Favrskov Bibliotekerne, afd. Hinnerup: Læsehunden Thor

Thor er en kontaktsøgende Broholmer fra 2014. Han er rolig, ligevægtig og god til at være sammen med mennesker. Og han kan lide at blive klappet. Thor er god til at søge efter ting og kommer med sin bold, hvis den bliver kastet til ham.

Jeg oplever, at samvær mellem hunde og børn ofte er givende og positivt. Ved at være Læsehundeteam kan vi måske hjælpe børn bedre på vej med læsningen, som jo er en vigtig del i barnets skoleforløb. Og så er det sjovt og dejligt at arbejde med min firbenede ven!

I min fritid kan jeg lide at gå til aerobic og at dyrke min køkkenhave. Thor og jeg går også til hundetræning.

Thor & Karen Jutta

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Thor, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde