Aarhus Bibliotekerne, afd. Egå: Duffy & Jette

Duffy er en golden retriever på 7 år.
Hun er er glad hund, der elsker at gå ture især ved vandet, hvor hun meget gerne vil svømme. Når jeg kaster en ting ud i vandet, kommer hun tilbage til mig og afleverer det i min hånd og så synes hun til gengæld, at hun har fortjent en godbid.

Duffy er helt vild med mad, og kan dufte en godbid på lang afstand, så selvom jeg finder verdens bedste gemmested, kan hun altid snuse sig frem til godbidden. Når hun får en godbid, kan hun også lave en del tricks. Men jeg tror bestemt hun kan lære flere.  

Duffy elsker at blive nusset bag begge ører og gerne på samme tid. Hun kan også rigtigt godt lide at blive masseret på sine hofter. Hun er for det meste en meget rolig hund, men kan godt stresse noget, hvis der er rigtig meget larm og uro. Hun vil elske at blive læst højt for.

Jeg hedder Jette, og jeg er Duffys ”mor”. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på sygehuset. Jeg har tidligere arbejdet med demente, så jeg er god til, at aflæse situationen, også det der ikke bliver sagt.  Jeg er også ganske rolig, og har rigtig meget tålmodighed. Jeg har 3 drenge på 20, 31 og 36 år. Et barnebarn på 3 år og en ny baby kommer til foråret.

Potedask fra Duffy og hej fra mig.

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Duffy, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde