Anmeldelser af Læsehunde

5.0 

 

Anmeldelser angivet på vores Facebook-side

 

Anne Mette Konnerup Balzer har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

22. august 2017: Min datter Kamille på 10 år har fulgt læsehunden Chica og hendes mor Hanne i et 6 ugers forløb på Frederikshavn Bibliotek – og det har været en supergod oplevelse. Det har hjulpet så meget på hendes selvtillid og lyst til at læse at få lov at læse og lege med Chica.
Ekstraordinært fik vi lov at læse på Palmestranden med Chica en af læsegangene og Kamille legede i vandet med Chica bagefter. Det var en stor oplevelse for hende og hun snakker så meget om Chica dit og Chica dat. Og vi opdagede Palmestranden, hvor vi aldrig har været før!
Vi kørte hver gang fra Nørhalne v. Vadum og op til Frederikshavn – en tur på 72 km hver vej – fordi vi kunne mærke det var godt for Kamille. Ville dog ønske der havde været et tilbud tættere på – så vi har kontaktet vores lokale bibliotek og foreslået dem at se på om læsehunde kunne blive et tilbud hos dem også. Til gavn for andre læse-udfordrede børn og unge i Jammerbugt Kommune.
Det har i hvert fald gjort noget godt for vores pige!

 

Camilla Mille Beck har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner 

 

 

24. oktober 2016: Vi har haft glæden af et forløb med Læsehunden Oscar og Inge på biblioteket i Greve.
Mikkel er 6 (7) år og er lige startet i 1. Klasse efter sommerferien.
Vi har kæmpet med en skoletræt dreng, der iflg. ny lærer led under ikke at tro på sin egen “kunnen” ift. læsningen. Han har haft rigtig svært ved at “knække koden” til at komme igang med læsningen, og som oftest var det med stor frustration og manglende tro på sig selv at vi tog bøgerne frem hjemme.
– Fra at blive rigtig ked af det, hver gang der skulle læses og med stor frygt for at “læse forkert” at reagere med modstand, læser han nu med stor glæde.
Det har været helt vildt at være vidne til den udvikling han var været igennem de sidste 6 uger – også ift. hans selvværd relateret til at gå i skole. Mikkel ønsker nu selv at læse bøger, og han har den sidste uge læst godnathistorie(R) for lillesøster hver aften – og er uproblematisk gået et niveau op i LIX.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at fortjenesten – udover Mikkel’s – er Oscar og Inges.
– Oscar, fordi han er den perfekte tillidsfulde, omsorgsfulde, venlige, rolige læsehund (der løber børnene i armene og gerne giver et kys) – der LYTTER uden kritik.
– Inge fordi du har modtaget hele familien med åbne arme og ikke har lagt skjul på, at du ved det kan være svært.
Det er meget vemodigt at nye nu må til – for Mikkel synes han har fået en ny ven. Men vi ses forhåbentlig igen – en dag på biblioteket.

Mikkel’s nye mantra – som han gentager dagligt: “Det vigtigste er at jeg gør det så godt jeg kan”.

Tusind tusind tak for dette initiativ – det gør en forskel!

 

 

Karina B. Larsen har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

23. marts 2017: Kære Forældre
I Greve er der et læsehund program for børn med Inge og hendes hund Oscar.
Min datter på 7 år og hun har været meget ked af et skole forløb og hun blev ikke motiveret, men sky og stille og ked af at gå i skole. I et forløb med Oscar og Inge er hun vendt 100% fra ikke vil eller kunne læse – til at knække læsekoden, læse, have lyst til at læse skilte vi går eller køre forbi. Oveni har hun haft skole skiftet, men med tryghed fra forløb med Oscar og Inge parallet har vi igen en glad datter der går i skole, læser og igen er udadvendt. Hvis du oplever dit barn med angst for læse eller læse højt, usikkerhed , ked af det, så kan vi anbefale dette på det allervarmeste.

Største tak til Inge og dejlige Oscar. Vi er meget taknemmelige. Knus os alle 3

 

Karin Nielsen har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

15. november 2014: Det lyder som et fantastisk initiativ. Jeg har en flatcoated han på godt 11, så jeg vil ikke “udsætte” ham for det i så høj en alder. Men jeg vil følge jer og melde mig på banen senere. Så foreløbig bare tak for det gode initiativ.

 

Mette Braager har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

8. april 2015: Fantastisk idé – herhjemme er vi gået igang med at læse for vores egen hund og er sikker på at det bliver en succes.

 

Lillian Ellesgaard har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

14. marts 2015: Kunne godt tænke mig at høre om, når der er kurser. Jeg opdager det altid efter. Synes det lyder SÅ godt. Har en lille meget glad og social dværgschnauzer tæve på 3 år.

 

 

Ina Milo har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

22. marts 2017

 

Stine Riis Stick har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner 

 

 

12. september 2016

 

 

Marianne Magnusson har anmeldt Læsehunde –5 stjerner

 

 

7. maj 2015

 

 

Lise Nyengaard har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

18. marts 2015

 

Lene Aaboe Johannessen har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

10. december 2014

 

Magnus Hald har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

12. november 2014

 

Kirsten Olesen har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

10. juni 2014

 

Jens Skyggebjerg har anmeldt Læsehunde – 5 stjerner

 

 

20. september 2013