Odense Biblioteker, afd. Dalum: Molly & Lis

Molly er en hyrdehund – en Border Collie, der regnes for at være verdens dygtigste hunderace til at passe får. Hun er født i 2012 og er en meget klog hund, så hun lærer hurtigt sjove tricks. Hun er sød og rolig, når hun er indendørs, og fuld af krudt udendørs. Hun elsker at lege med frisbee og er vældig dygtig til at gribe den i luften. Vi går til Agility, en sjov hundesport, hvor Molly skal over forhindringer, gennem tunneller m.v. Molly har også et ”arbejde”. Siden 2014 har hun været besøgshund på plejehjem, og det er hun rigtig god til. Beboerne elsker hende, og vi har flere gange fået at vide, at Molly’s besøg er ugens højdepunkt.

Jeg hedder Lis og er pensionist, så jeg bruger rigtig meget tid sammen med Molly. Jeg arbejdede oprindeligt som sekretær men blev senere gestaltterapeut og arbejdede med mennesker i mange år. Jeg har altid haft hund og kan slet ikke forestille mig en tilværelse uden hund. Jeg holder også meget af børn – har selv tre voksne børn og fem børnebørn – og jeg glæder mig rigtig meget til sammen med Molly at arbejde som læseteam.

Kærlig læsehundehilsen
Molly og Lis Welin

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Molly, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde