Aalborg Bibliotekerne, afd. Trekanten: Læsehunden Indy

Indy er en cavalier king charles spaniel fra 2018. Hun er en livlig og kontaktsøgende hund, hun elsker at blive klappet og at lege. Hun har lært nogle trick som at give pote, sit, dæk, dreje rundt, spille død og at give high five.

Da jeg var yngre, var jeg ikke særligt interesseret i at læse og er sikker på, at et tilbud som Foreningen Læsehunde tilbyder, ville have været lige mig. Derfor brænder jeg for at give denne oplevelse til andre, særligt sammen med Indy, som jeg kan se nyder samværet. Jeg elsker at se samspillet mellem hund og barn, og hvordan hunden som et fælles tredje er med til at skabe fortrolighed mellem barnet og mig.

I min fritid nyder jeg at hækle over en god kop te eller gå lange ture i skoven med min hund.

Indy & Nadia

Kender du et barn, som har lyst til at læse sammen med Indy, er du velkommen til kontakte Foreningen Læsehunde